Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
25/06/2024

Често задавани въпроси относно полирането на автомобили

полирането на автомобили

Полирането на автомобили

Полирането за автомобили е подобно на режещо съединение, но много по-малко абразивно. Действа, като премахва горните слоеве восък и натрупвания, за да възстанови лъскавия блясък на боята.

Боядисване, което е в лошо или силно износено състояние, може да бъде ревитализирано с помощта на продукт за рязане и полиране.

Продуктите за полиране на автомобил подмладяват матовата или избеляла боя, възстановявайки я до дълбок, богат гланц и блясък.

Изглажда повърхностните несъвършенства с микрофини абразиви, след което ревитализира и блести с първокласен карнаубски восък и силикони.

Надраскванията, малките драскотини, следите от завихряне, окисляването, петната и дефектите на боята ще бъдат намалени, а защитното и издръжливо покритие от силикон и восък ще помогне за предпазване на боята от бъдещи повреди.

Полирането на вашия автомобил веднъж или два пъти годишно би трябвало да е достатъчно, за да поправите всякакви дребни драскотини или износване.

Често задавани въпроси относно полиране на автомобилите ви

Когато става въпрос за полиране и ваксиране на вашия автомобил, има някои въпроси, които хората, често задават.

Ето отговорите на някои от най-често задаваните въпроси относно полирането и ваксирането на автомобили:

Кой продукт за полиране на автомобил е най-добър

В зависимост от това колко редовно поддържате колата си и вида на колата, която притежавате, има редица страхотни продукти за полиране на автомобили.

Дали лакът или ваксата са по-добри за вашата кола?

Има голяма разлика между ролите, които лакът за кола и ваксата за кола изпълняват, когато става въпрос за почистване на вашия автомобил.

Ако искате да излъскате нашите несъвършенства във вашата боя, тогава автомобилният лак е най-добрият продукт, но ако редовно поддържате колата си и искате да нанесете защитно покритие върху боята, тогава автомобилната вакса е най-добрият продукт.

Защо полирането е важно за вашето МПС

Полирането за кола е чудесен начин да поддържате боята на колата си в състояние на шоурума.

Полирането на вашия автомобил трябва да се извършва редовно, за да се отстранят всякакви окисления, завихряния и леки драскотини, които могат да се появят с течение на времето.

Препоръчваме да използвате лак за кола поне два пъти годишно в зависимост от това колко шофирате и типовете пътища, по които обикновено шофирате.

Какви са трите етапа на полиране на автомобил?

Когато става дума за полиране на автомобили, хората често говорят за едноетапно, двуетапно или триетапно полиране.

Вида на полирането на автомобила, който извършвате, ще зависи от вида на колата и състоянието, в което се намира колата.

Тристепенно полиране е най-изчерпателното полиране на автомобили и включва три отделни етапа.

Обикновено това ще бъде грубо полиране, средно полиране и след това завършващо полиране. Но също е възможно да ги смесите в зависимост от състоянието на боята. Някои хора започват със среден лак, последван от лек лак, преди да нанесат завършващ лак.

Коментарите са изключени.