Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
22/07/2024

Всичко за Вашата сватба – част 5

вашата сватба

Изискаността на вашия специален ден: Вашата сватба

  1. Настояване гостите да спазват определен дрескод

„Красиво е, когато всички гости са облечени в стила на празника, на сватбата“, казват организаторите на сватби. „Не бива обаче да налагате твърде строги ограничения и да изисквате тяхното спазване. Би било жалко някой да не дойде, защото не е имал подходящото облекло.“ Просто учтиво помолете гостите си в поканата да подкрепят темата на събитието: „Бихме се радвали да се облечете в духа на 50-те години на миналия век, тъй като нашата сватба е вдъхновена от такъв филм.“

  1. Да спестявате от организатори на сватбата и изпълнение

Има погрешно схващане, че можете да си позволите сватбен организатор, само ако имате много голям бюджет. Но това не е вярно. Добрият организатор ще Ви помогне да спестите пари за подготовката на сватбата (да Ви посъветва къде е по-евтино да поръчате цветя, торта и т.н.), да избегнете грешки и свързаните с тях разходи и да съберете екип от професионалисти.

Ще си спестите нервите и ще извлечете максимума от почивката. Особено ако започнете да се подготвяте за Вашата сватба предварително – в идеалния случай 3-6 месеца предварително.

И след като сте наели професионалист, доверете му се и следвайте съветите му. Това за Вас е първа или втора сватба, неговата е вече вероятно стотна.

Ако все пак започнете подготовката сами, наемете сватбен координатор поне за деня на тържеството. Той ще Ви освободи от всички грижи и проблеми, свързани с посрещането и настаняването на гостите, доставката на декор, алкохол и подготовката на сватбения банкет.

  1. Отказване на професионалист за снимки и видео заснемане

Разбира се, технологиите са напреднали, но би било жалко, ако след страхотно събитие останете с дузина различни качествени снимки на телефона си. Сега изглежда не толкова важно, но повярвайте ми, след 10-15 години ще бъде много интересно за Вас и вашите деца да гледате колоритен филм за този специален ден, Вашата сватба. И не се опитвайте да позирате през цялото това време. Естествените емоции са това, което искате да видите на снимките си след десет години от Вашата сватба.

Как да направите вашата сватба незабравима и елегантна вижте тук

 

 

Коментарите са изключени.