Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
23/05/2024

ПВЦ Мебели за баня София

ПВЦ Мебели за баня София

ПВЦ Мебели за баня София

ПВЦ Мебели за баня София. Още материали при изработването на качествени мебели за баня. Изкуственият камък се превърна в особено популярен материал в модерния интериор. Използва се не само за производството на водопроводни инсталации, но и за мебели в банята. Камъкът привлича с лекота на грижа, както и с необичаен, важен външен вид и уникален модел. Продуктите за мебели за баня от естествен камък се изработват в изключителни случаи (по поръчка) поради високата цена на материала и неговата обработка. Затова магазините често предлагат мебели от изкуствен камък. От каменни елементи във фирма „Vsantehnike“ е представена широка гама от плотове, мивки с различни размери и форми. Най-често срещаният материал е мрамор и оникс.

В производството на мебелите за баня се използват и следните метали: алуминий, чугун, стомана (задължително неръждаема). Някои мебелни части могат да бъдат изработени от месинг, мед, калай. Всяка от тези метални опции е обработена с антикорозионно съединение. Рядко се срещат изцяло изработени от метал модули слушалки. Най-често в асортимента от каталози на онлайн магазини са представени мебели, където металните елементи са комбинирани с дърво.

Стъклото в мебелите за баня

За производството на модерни мебели в банята се използва стъкло от различни видове: с шарки, прозрачни, цветни, матови. Всяка опция привлича със своята уникалност, оригинален дизайн, скъп външен вид. Безопасността на стъклените мебели за баня се осигурява от използването на закалени листове, които не се страхуват от промени в температурата и влажността в помещението. Закалените листове са много издръжливи. Дори ако целостта е нарушена, такова стъкло няма да се счупи на парчета с остри ръбове. Това е отличен влагоустойчив материал за мебели за баня.

Пластмаса. От този материал можете да поръчате цяла мебел. Разнообразие от форми, цветове на пластмасови изделия увеличава популярността му сред купувачите. Пластмасата е надарена с висока устойчивост на влага, но има и значителни недостатъци. Те са крехкостта на продукта и ниската якост на материала. Имайте предвид това, когато избирате мебели за баня.

Коментарите са изключени.