Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
22/07/2024

Характеристики и видове контейнери за строителни отпадъци – част 1

контейнери за строителни отпадъци

2 – 20 м³. Един от най-разпространените контейнери за събиране, транспортиране, съхранение и транспортиране на строителни отпадъци. Подходящ за транспортиране на промишлени отпадъци и едрогабаритни предмети. Контейнер с такъв размер може да се използва като сменяема каросерия за камион за боклук. Удобно е да го поръчате или закупите, когато извършвате насипни работи, като демонтаж на конструкции и разчистване на района преди строителството.

3 – 27 м³. Изгодно е закупуването на такъв контейнер за строителни отпадъци, ако е необходимо да се транспортират едрогабаритни отпадъци, включително строителни. Зареждането се извършва с помощта на специално оборудване през горната му част. Освен това за тези цели са предвидени врати, разположени на задната врата.

4 – 33 м³. Често се налага закупуване на строителни отпадъци. Най-големият контейнер, използван за събиране и извозване на боклук от места, където се извършва мащабно строителство, е идеален за събирането му. Товаренето на отпадъците се извършва с багер, кран или през врати. По този начин това ще помогне да се избегне натрупването на строителни отпадъци и навременната подготовка на обекта за по-нататъшна работа.

За събиране на едрогабаритни отпадъци най-често се избират контейнери с обем 8 m³ и 20 m³. Ако трябва да закупите строителен контейнер, трябва да дадете предпочитание на надеждни продавачи, които отдавна са известни на пазара в този сегмент и могат да предложат качествени продукти.

Къде може да се купи контейнери за строителни отпадъци

Ако все още не знаете къде да закупите строителен контейнер, моля свържете се с нашия магазин. Ние продаваме контейнери за отпадъци с различни размери и видове. Такива продукти се препоръчват да се купуват както от комунални услуги, така и от частни и физически лица. Предлагаме изгодни условия за сътрудничество – това ни отличава от подобни компании.

Всички контейнери за строителни отпадъци, представени в каталога на нашата компания, са с високо качество и дълъг експлоатационен живот.

Свързвайки се с нас, Вие ще получите нашите услуги:

  1. Достъпна цена.
  2. Индивидуален подход.
  3. Обширен асортимент.
  4. Удобни форми на плащане.
  5. Гаранции.

Ако Ви е трудно да изберете най-подходящата опция за контейнер за строителен отпадък или имате въпроси относно обхвата и цената, моля, свържете се с мениджърите по телефона или получете съвет онлайн.

Коментарите са изключени.