Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
23/05/2024

Различните видове вина

вина
  1. Бели вина

Леки и свежи представители на категорията. Ако предпочитате леки бели вина (особено Пино Гриджо, Шардоне), най-вероятно Вие сте впечатлителен и ентусиазиран човек. Избирате тази категория, защото просто не разполагате много време, за да се фокусирате много върху избора на вина. Имате основни, приоритетни задачи, над които прекарвате цялото си свободно време и не си позволявате да се разсейвате от някои дреболии. Виното в случая е само красив фон, който не трябва да измества фокуса. В същото време избирате само доказало се качествено вино.

Имате жажда за експерименти, но тя се проявява само ако има увереност в положителния резултат.

  1. Сложни, обемисти бели вина

Такива видове вина, задължително отлежават в дъбови бъчви. Те изискват определено внимание и отношение. Тази категория вина е еднакво предпочитана, както от мъже, така и от жени. Ако изберете точно такова вино, това означава, че Вие сте достигнали определен статус и съзнателно отивате на експерименти, за да попълните своята съкровищница от знания. В кулоарите ще кажат за Вас: човек с опит. Изключително интересно е да се общува с Вас, тъй като винаги можете да научите много полезна информация. Чувствайте се свободни да споделяте знанията си с другите, те го оценяват.

  1. Червени вина

Леки червени вина за всеки ден

Ако Вие избирате обичайното червено вино, без дори да се замислите може би днес сте в такова настроение или просто не искате да губите време. Обикновено такива вина се избират, когато искате да изпиете чаша, без да навлизате в подробности.

Тези, които предпочитат червеното вино, обикновено са уверени, освободени и волеви хора. Те избират тази категория вино, защото не чувстват потребност да се потопят в дълбочина по темата за виното. Най-вероятно в магазина обръщате внимание на стандартните параметри при избора си на бутилка вино и те са: коя е държава, производител, съдържание на захар, по-рядко – сорт грозде. Въпреки че не сте точно експериментатори, Вие вероятно сте душата на компанията.

  1. Сложни и обемни представители на категорията червени вина

Такива вина обикновено се избират от млади експериментатори, които са отворени към нови знания и модни тенденции. Вие сте чувствителни към себе си и винаги знаете какво искате. В допълнение към основната сфера на дейност, вероятно имате любимо хоби. Редките срещи с приятели превръщат всяко рандеву в приятен интелектуален разговор. Определено сте разбрали, че не трябва да усложнявате живота си и решавате да се наслаждавате на всеки ден.

Коментарите са изключени.