Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
25/06/2024

Професионално почистване на цели жилищни комплекси

Фирми за почистване

Фирми за почистване на апартаменти, домове, дворове предлагат при изгодни условия цялостно почистване на жилищни комплекси, което включва както редовно почистване на вътрешността на жилищния комплекс (общи части, стълбища, асансьори), така и почистване на дворните, околните площи. Извършва се и сезонно измиване на стъкла и фасади, както и други почистващи услуги. Богатият опит в почистването на различни обекти ни позволява да вземем предвид всички характеристики на поддръжката на жилищни комплекси.

Ежедневно почистване на къщата

За разлика от ежедневно идващите чистачи, почистващата фирма разполага с пълен набор от инструменти за ефективно почистване на апартаментите, на дворовете, на цялото пространство, което иска почистване и добро поддържане.

Основното почистване на дома изисква технически средства и специална битова химия за постигане на максимален ефект. Купуването на всички препарати, които използваме за почистване, ще струва едва ли не колкото разходите за почистване на къща от почистваща компания.

Площта на къщата може да достигне 400 квадратни метра. И в такъв случай само добре координиран екип може да се справи с такива размери. Разумното разпределение на труда и високото ниво на квалификация на специалистите ще ви позволят бързо и ефективно да завършите необходимото количество работа. Модерното и технологично оборудване, техниката при почистването помагат да се приведе къщата в привлекателен външен вид след ремонт, шумно парти или напускане на наематели.

Почистването на къщи, апартаменти, дворни пространства с всякаква сложност се извършват в рамките на няколко часа.

Почистването на една извънградска къща с двор ще я направи не само чиста, но и безопасна за нейните жители. Благодарение на безопасни почистващи продукти, нашите специалисти постигат високи резултати в борбата с прах и микроби, дори и да са невидими за наемателя.

Фирми за почистване включва следното:

1/. Почистване на стаи.

2/. Почистване на общи части, измиване на бани и санитарни възли.

3/. Химическо чистене на подови покриващи  повърхности (килими и мебели)

4/. Изхвърляне на боклука.

5/. Измиване на фасадата на къщата.

6/. Измиване на прозорци и дограми.

7/. Основно почистване на кухнята.

8/. Почистване на верандата.

Другите видове работа могат да се договарят индивидуално.

Почистващите компании се стремят да работят в полза на клиента. Затова те имат готовност да допълват стандартните услуги с необходимите действия за осигуряване на комфорт у дома. Подреждане на дворните територии, почистване на басейн, почистване на детска площадка и гараж – всичко това се предлага от почистващите фирми като услуги.

Коментарите са изключени.