Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
16/04/2024

Професионално почистване на домове – апартаменти, къщи и дворове

професионално почистване

Професионално почистване – това не е само повърхностно почистване, както много хора си мислят. Това е цялостна поддръжка на мебели, офис оборудване, килими, пътеки, санитарни помещения, подове, дворове.

Ако искате Вашата заседателна зала да направи положително впечатление на клиента, а Вашият хол – на гостуващата Ви леля, тогава трудно ще се справите без услугите на фирма за почистване. Освен друго, това е въпрос на известен престиж: сега в бизнес средите не е обичайно да се използват услугите на пенсионирани чистачи и да прекарват дълги часове у дома, търкайки подове и печки.

Все повече хора се обръщат към фирми, които предоставят обучен персонал, специално оборудване и препарати за почистване. Според статистиката през последните десет години пазарът на почистване е нараснал средно с 30-40% годишно и днес почти всяка втора компания поръчва професионално почистване на офиси и нежилищни помещения.

Освен това около 41% от клиентите за почистване са банки, държавни агенции, бизнес центрове, 39% са търговски и развлекателни центрове, супермаркети, 20% са складове, медицински и образователни институции. За жилищни помещения услугата популярността на услугата за почистване нараства все повече сред физическите лица.

Професионално почистване: какво е това с прости думи и как печелят?

Мислите, че е невъзможно да спечелите добри пари от почистване? Можете. Услугата за почистване винаги е била и ще бъде търсена, защото не всички хора обичат и искат да почистват сами. И в някои случаи, ако говорим за „мащабно“ почистване, например след корпоративно парти, тогава да го направим сами е много проблематично.

За жилищни помещения

За да почистите вили или апартаменти, може да се нуждаете както от еднократни услуги за почистване (след ремонт, мащабни тържества), така и от периодични (от 2-3 пъти годишно до няколко пъти седмично).

Работата по почистване на жилища обикновено включва:

  1. Отстраняване на прах;
  2. Измиване на подове, прозорци, тераси;
  3. Почистване на бани и тоалетни;
  4. Почистване на килими, мебели, подови настилки;
  5. Почистване на огледала, стъкла, лампи;
  6. Изхвърлям боклука;
  7. Други договорни услуги, като грижа за растенията.

Коментарите са изключени.