Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
22/07/2024

Причини, поради които трябва да се запишете на испански език

Причини, поради които трябва да се запишете на испански език

Ще Ви направи по-умни

Проучване след проучване показва, че тези, които учат втори език като например испански език, имат повишени здравословни и когнитивни способности. Ще намалите риска от Алцхаймер и деменция и ще подобрите уменията си за вземане на решения.

Също така е вероятно да станете по-добър ученик, тъй като паметта и възприятието Ви ще се подобрят, както и уменията Ви за писане. Няма много курсове, които имат този вид полза, така че няма причина да не го правите!

 

Преподавателите в езиковите курсове са страхотни

Вероятно ще забележите, че вашите преподаватели ще бъдат страстни да разпространяват знанията си сред другите. Изучаването на език, като например испански език е доста трудно. Затова наличието на преподаватели, които са дружелюбни и страхотни в това, което правят, е много важно за отделите по чужди езици. Ще откриете, че вашите учители в езиковите курсове ще бъдат сред някои от любимите Ви.

 

Малки класове

Това прави обучението много по-лесно и ще можете да поддържате тясна връзка с вашия преподавател. Също така е лесно да се сприятелявате, тъй като често ще работите по двойки, когато преглеждате домашни и упражнения. Ако продължите да посещавате езиковия курс, вероятно ще видите познати лица в часовете си, което ще направи средата по-приятелска.

 

Езиците са секси

Няма нищо по-различно от възможността да предизвикате любовен интерес към френския или да измислите някои реплики на японски. Само с няколко думи в задния си джоб ще намерите партньор за нула време.

Съвсем сериозно, хората, които говорят други езици, често са по-умни и по-отворени. Това е така, защото изучаването на други части на света чрез езика ще Ви отвори към различни идеи и ще Ви даде по-цялостно разбиране на вашите собствени вярвания.

Връзките Ви ще бъдат по-силни и по-истински, ако успеете да намерите нови начини на мислене. Така че, ако искате да останете будни и да намерите любовта, запишете се на езиков курс.

 

Ще сте готови за нови работни места и възможности

Притежаването на втори или трети език става все по-важно в нашия глобализиран свят. Докато френският е много полезен в Канада, нарастващото многообразие на страната прави другите езици също толкова важни.

 

Като можете да общувате на различен език, ще се отворите за уникални възможности за работа и ще можете да работите и живеете в чужбина по-лесно. Проучванията показват също, че двуезичните говорещи получават средно по-висока заплата от едноезичните говорещи.

 

Ще можете да гледате филми и телевизионни предавания с техния автентичен глас

Нищо не съсипва филм или телевизионно предаване повече за двуезичния говорител от неприятния английски дублаж, който не е в съответствие с начина, по който героите говорят.

Гледането на автентичния глас на актьорите ще подобри изживяването при гледане и ще Ви накара да научите целевия език по-бързо. Ще отворите ума си за различни произведения на изкуството, на които може би никога не сте били излагани иначе.

Също така помага да гледате филми и телевизия, когато изучавате език, тъй като ще Ви помогне да чуете езика така, както наистина се говори в реалния свят. Докато курсовете са важни, за да знаете основите, разбирането как другите всъщност говорят е това, което в крайна сметка ще Ви направи говорещ свободно.

Коментарите са изключени.