Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
25/06/2024

Приложения на руската фуражомелка

Приложения на руската фуражомелка

Приложения на руската фуражомелка. Раздробяването на фуражните съставки е много важна част от обработката на животинските фуражи. При производството на прахообразни комбинирани фуражи, консумацията на енергия на секцията за раздробяване представлява повече от 60% от цялата мелница за фураж и производствената линия за фураж за животни.

Приложения на руската фуражомелка

Руската фуражомелка има предимствата на малкия размер, висока ефективност, удобна работа и поддръжка, проста конфигурация на процеса и ниска консумация на енергия. Ето защо фуражомелките от чуков тип обикновено се използват при обработката на храна за животни.

Този тип машина за мелене на фураж използва високоскоростни въртящи се чукове за раздробяване на материала. Неговата проста структура, удобна работа, ниска цена и широка адаптивност могат да смажат почти всички фуражни суровини, с изключение на фуражни суровини с по-високо съдържание на вода.

Като зърнени храни с по-високо съдържание на нишесте, сладкиши с по-високо съдържание на масло, люспи и сламки с по-високо съдържание на фибри. Понастоящем местните и чуждестранните фуражни фабрики обикновено използват този тип машина за смилане на храна за животни.

Предимства на ползвателите на фуражомелки

  • Високо ниво, надеждна автоматизация
  • Отлично съотношение цена-качество благодарение на дългия експлоатационен живот на оборудването
  • Едноетажна и добре подредена конструкция
  • Големи партиди за висока производителност и намалени процеси на дозиране и смесване
  • Намаляване на разходите чрез използване на съществуващи сгради
  • Индивидуално смилане на фуражните компоненти за особено добра структура на фуража
  • Ниски разходи за поддръжка и експлоатация
  • Висок дял на собствено производство, вкл. контрол, осигуряващ отлично качество на оборудването и бърза доставка на резервни части

Процесът на раздробяване на фуража с фуражомелка

Раздробяването се отнася до процеса на промяна на физическите свойства на материалите чрез механична сила, унищожаване на тяхната вътрешна кохезивна сила и превръщане на големи насипни материали в малки частици, които отговарят на изискванията за размера на частиците при производството на фуражи.

Процесът на раздробяване е важна част от обработката на храната за животни във фуражните заводи и ферми. Степента на раздробяване е пряко свързана с последващите процедури за обработка на храната за животни и качеството на фуражните продукти.

Чукова руска фуражомелка

Чуковата фуражмелка за животни е вид ударно оборудване за раздробяване на фураж. Има висока гъвкавост, малък отпечатък, добро качество на смачкване, бърз старт без натоварване, гъвкав режим на свързване на трансмисията и слаба температурна чувствителност към фуража, висока производителност и удобна употреба и поддръжка и т.н., са широко използвани в индустрията за обработка на фуражи в в страната и чужбина.

Коментарите са изключени.