Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
22/07/2024

Подходяща бягаща пътека у дома

бягаща пътека

Как да изберем своята бягаща пътека у дома

Бягащата пътека е чудесен начин да останете във форма и здрави. Можете да го използвате, за да тренирате у дома по всяко време! Използването на бягаща пътека е чудесен начин да останете във форма и здрави или да подобрите спортните си постижения. Можете да тренирате у дома по всяко време на деня, независимо от времето!

Готови ли сте да си купите бягаща пътека, но не знаете коя да вземете? Следвайте ръководството, за да изберете точната бягаща пътека у дома.

Трябва да изберете вашата бягаща пътека в зависимост от вашите фитнес цели: получаване/поддържане на форма, загуба на тегло, подобряване на спортните постижения. Има три критерия, които трябва да се имат предвид: производителност (скорост, конски сили, наклон и т.н.), комфорт и характеристики.

  1. Изпълнение

Първият критерий, който трябва да имате предвид при избора на бягаща пътека, е максималната скорост. Вашите нужди ще варират в зависимост от това дали планирате да ходите с 6 км/ч или да бягате по-бързо от 14 км/ч (т.е. да поддържате форма вместо да подобрявате представянето си). Предлагаме да изберете модел с по-висока максимална скорост от средната ви скорост, за да подобрите нивото си на фитнес. Не забравяйте, че функцията за наклон ви позволява да промените тренировката си и да изгорите повече калории (загуба на тегло).

  1. Монтаж Комфорт

Вашата бягаща пътека трябва да е подходяща за вашия размер и крачка. Колкото по-бързо вървите и колкото по-дълга е крачката ви, толкова по-широка и по-дълга ще трябва да бъде колодата. Също така не забравяйте да изпробвате различни системи за омекотяване, за да намерите нивото на комфорт, от което се нуждаете.

  1. Коучинг

Различните бягащи пътеки предлагат различни функции. Програмите за обучение (загуба на тегло, развитие на представянето и т.н.) ще ви помогнат да промените тренировките си. За да следите напредъка си и да проверявате сърдечната си честота в реално време, можете да избирате между два вида монитори за сърдечен ритъм: система за захващане на пулса на ръката или по-точна система за ремъци за гърдите. Знайте, че съвместимите приложения за определени бягащи пътеки могат да ви дадат персонализирана тренировка в зависимост от вашите физически способности и цели. Насладете се на истински треньор у дома!

Коментарите са изключени.