Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
25/06/2024

Още няколко препоръки за изгодно и лесно да вземете кола под наем

Още няколко препоръки за изгодно и лесно да вземете кола под наем

Препоръки при вземане на кола под наем

* Имайте предвид факта, че ако търсите евтина кола под наем, тогава разходът на гориво на колата трябва да е нисък – особено ако се подготвяте за дълго пътуване по време на почивката си.

* Максимално разрешената скорост в населените места е 50 км/ч, а извън тях – 90 км/ч. На магистралата скоростта не трябва да надвишава 130 км / ч. Глобите за превишена скорост на взетата от Вас кола под наем се плащат от Вас.

* Винаги носете със себе си ключовете за колата под наем, независимо къде се намирате – във Варна или в малко селце на южното Черноморие. Така се предпазвате от неприятностите, свързани с кражбата на автомобил, взет под наем.

Много хора мислят за наемане на кола, но понякога се колебаят. Защо е така? Това е чисто психологическо – повечето хора предпочитат да направят избор в полза на всичко познато. И ако някой няма кола, най-вероятно ще използва обществен транспорт или ще се обърне към таксиметрова услуга.

Междувременно тези опции са напълно нерентабилни в сравнение с опцията да вземете кола под наем.

Градският транспорт се движи твърде бавно, с постоянни спирки и освен това по строг маршрут. Такситата са толкова скъпи, че редовното използване на такива услуги естествено може да ви съсипе. Така че не се колебайте и не се колебайте, а вземете кола под наем. Свържете се с добра фирма, която може да Ви предложи най-изгодните условия, които съществуват само в сферата на колите под наем.

 

Наем на автомобил с депозит и наем без депозит

 

Наемът с превод на депозит и наем без превод на депозит, са подходящи за клиенти с напълно различни нужди и вкусове. Това са 2 схеми за отдаване на коли под наем, за да могат да бъдат задоволени нуждите на най-широк кръг потребители.

Някои клиенти искат да наемат кола възможно най-евтино. За тях идеалното решение би било 1-ва схема за наемане, наемане с прехвърляне на депозит. Неговите специални условия позволяват да намалите максимално цената на услугата – плащате за наем на автомобил, а след това като допълнение ни превеждате депозит. По-късно ще използваме тази вноска, за да платим ремонта на автомобила, ако ни бъде върнат повреден. При различно развитие на събитията депозитната такса ще Ви бъде върната в пълен размер.

Но има и клиенти, които не са свикнали да рискуват собствените си средства и дори това да им обещава някаква парична полза. За такива е подходяща нашата 2-ра схема за взимане на кола под наем, наем без превеждане на депозит. Вече няма нужда да плащате депозит – плащате само за наемането на колата от рент а кар, нищо повече. И всеки ремонт на автомобила, ако има такъв, ние ще го платим сами.

 

 

Коментарите са изключени.