Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
22/07/2024

Най-добрите златни верижки за мъже

златни верижки за мъже

Най-добрите златни верижки за мъже според дизайна

Всеки мъж има различно чувство за стил. Многобройни дизайни, дължини и благородни метали се предлагат за мъжки колиета с вериги, включително стерлингово сребро, масивни златни верижки, бяло злато или дори платина. Ето ръководство за някои от най-често купуваните, най-популярните и най-добрите златни верижки за мъже.

Бордюрни вериги от злато

Бордюрните вериги, които също се предлагат в различни стилове, като кубински вериги, несъмнено са един от най-популярните дизайни на мъжки огърлици. Тяхната дефинираща характеристика са плоските, свързващи се, овални, скосени или плоски връзки, които съставляват огърлица с верига с бордюри.

Тази верига, която обикновено се формира с по-тежки връзки и е мъжествена по стил, съдържание и тегло, което ги прави една от най-издръжливите вериги, налични днес. Всяка брънка е буквално запоена заедно, подобно на верижна ограда. Като такава, бордюрната верига, подобно на повечето златни вериги, е най-издръжливият тип верижна огърлица за мъже, която можете да закупите. Ето защо те са вечна класика, заедно с традиционния си и мъжествен стил.

Ако искате по-тежка, по-дебела бордюрна верига с връзки, които са по-близо една до друга, помислете за вериги Miami Cuban Link като алтернатива. Те ще бъдат значително по-дебели и по-тежки.

Вериги Фигаро

Веригата figaro има семпъл външен вид, но носи мощен стил. По-големите овални връзки на веригата Figaro са нейната отличителна черта, съединени от по-малки кръгли или овални връзки, обикновено в редуващ се модел 3 към 1 (1 удължена връзка, последвана от 3 по-малки връзки).

Златни верижки Фигаро за мъже

Веригата figaro е класика за мъжете и изглежда не се вижда краят на този традиционен и стилен дизайн. Като всички вериги с връзки, figaro е едно от най-издръжливите колиета с вериги за мъже, които можете да закупите. Подобно на верижката, препоръчваме ширина 2-4 mm за повечето мъжки висулки или 5 mm-7 mm+, ако се носи самостоятелно или с по-големи висулки.

Златни верижки за мъже тип въже

Верижките тип въже може да изглеждат на почитателя като две метални нишки, които просто са усукани заедно. Но всъщност тази сложна верига се състои от многобройни малки връзки, които са свързани заедно, за да образуват подобен на въже дизайн. Синджирите тип въже често са ръчно изработени и също така са едни от най-популярните, вечни и издръжливи златни вериги за мъже.

Уникалната текстура на верижката тип въже, включително популярното диамантено покритие, се съчетава добре с други огърлици и често се използва с висулки за мъже. Златната верижка тип въже е друга много здрава и издръжлива верига като веригата с връзки и поради тази причина продължава да бъде вечна класика, заедно с уникалния си подобен на въже дизайн.

Коментарите са изключени.