Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
25/06/2024

Контейнери за строителни отпадъци

контейнери

За извозването на строителни отпадъци най-често се използват контейнери тип „лодка“, които са с обем 7-8 куб.м. Такива контейнери за строителни отпадъци често се поръчват както от компании за комунални услуги и предприятия, занимаващи се със събиране на боклук и озеленяване, така и от строителни фирми, производители и физически лица за еднократни поръчки.

Тези видове контейнери за строителни отпадъци често се купуват за поставяне в частния сектор: за събиране на твърди битови и селскостопански отпадъци. Контейнерите за строителни отпадъци са способни да транспортират товари с тегло до 7 тона и в по-малък обем.

Начин на транспортиране и товарене на голям контейнер тип „лодка“

Контейнер от 7-8 m3 се доставя до обекта с козлов тип контейнерен сметосъбирач. Удобен е за ръчно товарене, тъй като има удобна странична височина от 1,37 метра.

Каква е гаранцията на контейнери за строителни отпадъци

Гаранцията за контейнерите за строителни отпадъци  е 12 месеца, при условие на поддръжка от нашия сервизен отдел.

Можете да поръчате производство или да закупите готов контейнер за едрогабаритни отпадъци . Ние ще доставим вашата поръчка до всеки град.

В процеса на строително-ремонтни дейности се генерира много голямо количество боклук. Всичко, което вече не може да се използва, трябва да бъде събрано и извозено. Контейнерът за строителни отпадъци значително ще улесни процеса на тяхното събиране и изхвърляне.

Характеристики и видове контейнери за строителни отпадъци – част 1

Има няколко вида контейнери за строителни отпадъци. Ще ги разгледаме в тази и следващата статия.

1 – Контейнер за строителни отпадъци – размери: 8 м³.

Най-често се използва за събиране на твърди строителни отпадъци и се намира на специални площадки на строителни организации и жилищни сгради. Снабден е с капак, пластмасови дръжки за лесно преместване и захващане и въртящи се колела. Товароносимостта на такъв контейнер за строителни отпадъци е 5 тона, той е доста компактен и лек. Обхватът на такива продукти е широк, включително големи и малки отпадъци.

Коментарите са изключени.