Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
25/06/2024

Коли за скрап

Коли за скрап. Изкупуване на всякакви коли за скрап

Как се случва събирането и извозването на старите коли за скрап.

Първият въпрос, който възниква пред собствениците на доста впечатляващо количество скрап, който може да бъде предаден и да получи солиден доход за него, е. Как може този скрап да бъде докаран до пункта за събиране? А често и демонтирането на самия метален продукт също е под въпрос. Обикновено големите и средните компании осигуряват специален транспорт и занаятчии, които ще ви помогнат да се справите с този проблем. Най-често обаче такива услуги се заплащат, въпреки че има някои изключения. В тази статия можете да разберете повече за извозването на старите коли за скрап.

Ето как се случва всичко това:

  1. След вашето обаждане нашата фирма веднага изпращаме автомобила при вас за старо желязо!
  2. Ние ще претеглим скрапа на място, не е нужно да ходите никъде. Плащаме пари веднага.
  3. Натоварваме металния скрап, ако е необходимо, извършваме демонтаж. Вие само наблюдавате.

Скъпият ремонт на повреден автомобил не е печеливш бизнес. Който иска да се отърве от стари автомобили с ръждясали каросерии и дупки, трябва да знае, че те могат да бъдат предадени за скрап. По-добре е, отколкото да се опитвате да продадете счупена кола.

Използваният метал е като нов. Това означава, че може да се претопи, за да се направят от него много полезни неща. Това е чудесна възможност за Вас да се отървете от неизползваеми предмети и в същото време да спечелите.

Нашата компания  предлага да закупи метални изделия, включително много стари автомобили. Въпреки това, преди да извършите такова действие.

Трябва да бъдат изпълнени редица условия, а именно:

-Извадете автомобила от регистъра, като се свържете с КАТ;

-Пасирайте регистрационни табели;

-Уверете се, че плащате глоби, ако има такива.

Тези стъпки ще избегнат възможни проблеми с КАТ в бъдеще. Също така имайте предвид, че за Вас е полезно сами да разделите колата на части, тоест да сортирате части и възли в различни метали. Не забравяйте, че цветните метали ще струват повече от черните. Така че можете да продадете, да речем, алуминиевата глава и двигателния блок отделно.

 

Повече информация относно извозването на старите коли за скрап можете да намерите тук.

Коментарите са изключени.