Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
25/06/2024

Какъв вид мъжко бельо е джок страп и какви видове има на пазара?

Какъв вид мъжко бельо е джок страп

Какъв вид мъжко бельо е джок страп? За какво е джокстрап? Простият отговор е поддръжка. В края на краищата, това беше първоначалното намерение, когато беше проектиран първият. Но през последните години модните джокове и техните варианти станаха популярни като алтернативи на слипове и боксерки и има повече предимства от просто поддръжка.

Какъв вид мъжко бельо е джок страп?

Jockstraps понякога са известни като jocks или поддръжници. Стилът е изобретен в Америка през 1874 г. от CF Bennett, за да осигури подкрепа и комфорт на велосипедистите или „байк жокеите“. Работил е за компания, която по-късно става Bike Web Company. Той все още е производител на ремъци на добре познатата марка „Bike“.

Мъжките джокове имат три основни приложения:

1) Медицински цели – понякога се носят за медицински цели, когато се възстановяват от нараняване или операция, особено тези около гениталната област.

2) Спорт – Липсата на материал в задната част помага на потребителя да остане по-хладен и сух. Защото позволява на потта да се изпарява по-лесно. Липсата на страничен материал също подпомага движението на краката. Предната чанта осигурява опора. Понякога може да включва твърда защитна чашка, която е идеална за по-енергични спортове. Бандаж, изработен от лек и ефирен материал като мрежа или дишащ материал като модал, осигурява най-добрата опция за бързо изсушаване и охлаждане.

3) Мода – Бандажът стана по-масов с някои от големите марки бельо, които сега възприемат стила като ежедневен моден артикул. Липсата на материал на гърба може да помогне на потребителя да остане по-хладен в по-топъл климат или летни месеци. Дизайнът без гръб също има сексапил, а презрамките могат да помогнат за повдигане на задните части.

Видове джокстрапове

Традиционният стил на джок страпа има еластичен колан, еластични презрамки отзад и предна торбичка от плат. Няма страничен материал. През последните години обаче някои марки добавиха алтернативи. Например слиповете и боксерките, ефектно без дъно и боксерките без гръб. Те осигуряват предимствата на покритие и комфорт, но позволяват на въздуха да циркулира отзад. Те са насочени към модния пазар и по-специално осигуряват сексапил в ЛГБТ пазара. Отворът на гърба осигурява рамка около задните части, за да създаде вид на мехурче на дупето.

Така че бандажът има различни предимства и различни приложения. Оригиналът е предназначен да осигури поддръжка. Въпреки това, той е еволюирал, за да осигури медицинска употреба, изпаряване на потта, охлаждащи способности, лекота на движение на краката, сексапил и свойства за повдигане на дупето.

 

Коментарите са изключени.