Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
22/07/2024

Какво означава за вас еротично дамско бельо?

еротично дамско бельо

Открийте своя сексапил с еротично дамско бельо

Някои от нас, когато мислят за еротично дамско бельо, веднага се сещат за секси, дантелени дрехи. Които отнемат около 10 минути, за да се облекат и около 30 секунди, за да съблекат.

Знаете за кои видове бельо говоря – онези, които наистина са предназначени да порадват окото за малко, но бързо се хвърлят на пода няколко минути по-късно.

Притежаването на няколко от тези нелепо секси еротично дамско бельо може да бъде много забавно за годишнини, специални поводи. Или пък просто да изненадате съпруга си просто защото! Но проблемът, с който можем да се сблъскаме с този вид бельо, е, че то стои в задната част на скрина или в задната част на гардероба, за да бъде просто издърпано няколко пъти в годината.

А през останалата част от годината сме по гимнастически шорти и изтъркани тениски.

Но мнозина, които четат това, могат да си помислят „Еротично дамско бельо “ и да се почувстват невероятно неудобно

Може би се чувствате неудобно от това как изглежда тялото ви по еротично дамско бельо. Може би искате да сте по-секси, но когато пробвате някои от тези луди секси парчета, просто се чувствате смешно. Може би дори изпитвате малко срам от идеята за еротично дамско бельо.

Без значение дали сте от типа, който гравитира към бельото за специални поводи или изобщо няма бельо, искам да ви предизвикам. Преосмислете ролята на бельото в ежедневието си!

В предишните поколения бельото не е било само нещо, което се получава на моминското ти парти

Бельото беше просто вашето бельо – панталони, сутиени, жартиери и чорапи. Тези дрехи бяха просто нормална част от това, което носите под дрехите си. И след това през нощта жените носеха копринени или сатенени нощни рокли, плюшени рокли или горни и долни части с халат, които бяха дрехи, специално предназначени за нощно облекло. И изглеждаха страхотно.

Мисля, че с нашата прекалено изчистена, прекалено редактирана, прекалено фотошопирана съвременна култура имаме това мислене, че за да бъдем секси, трябва да бъдем на върха. Имаме нужда от най-оскъдното еротично дамско бельо, което можем да вземем, което прави гърдите ни да изглеждат възможно най-огромни, докато талията ни изглежда невероятно тънка, за да бъдем секси.

Но проблемът с този манталитет е двоен. Първо, повечето от нас няма да изглеждат като модели поради типа на тялото, децата, операциите или каквото имате. Второ, това изисква много работа. И колкото повече работа отнема нещо, толкова по-рядко ще се случва.

Открийте колекция, която подчертава Вашия стил и индивидуалност. Разгледайте тук.

Коментарите са изключени.