Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
23/05/2024

Какви са плюсовете и минусите на взимането на коли под наем?

Какви са плюсовете и минусите на взимането на коли под наем

Напоследък услугата с взимането на коли под наем или рент а кар набра вече много голяма популярност.

Това се дължи на факта на увеличаването на наличността на такава услуга, когато човек с нормално ниво на материално състояние може да наеме кола за временно ползване.

Може да има много причини за взимането на коли под наем.

Потребителите на тази услуга са всички, които в даден нужен момент или по принцип нямат собствена кола на разположение. Никой не е застрахован от повреда на личния си автомобил или пък му предстои някакво бизнес пътуване на дълги разстояния, а когато колата е оставена на стотици или хиляди километри. Също така е изгодно да използвате услугата рент а кар по време на туристически пътувания, което Ви позволява удобно да видите всички забележителности и да се почувствате свободни.

 

Плюсове и минуси на колите под наем

 

Като всяка услуга, колата под наем има своите силни и слаби страни.

Нека да започнем с предимствата:

  • Възможност почти моментално да получите на Ваше разположение автомобил, който да реши Вашите проблеми с максимална степен на комфорт. Средно регистрацията за наемането на рент а кар отнема не повече от 30-тина минути,
  • Най-голям избор на вид от налични превозни средства, което на практика Ви позволява да изберете оптималната машина за конкретна задача. Можете да наемете кола под наем като се започне от от компактни градски представители на икономичната класа и се стигне до луксозни представителни седани или просторни лимузини.
  • С услугата рент а кар Вие получавате на разположение технически изправен и застрахован автомобил, който Вие ползвате, а се поддържа от собственика на автомобила. Застраховката и сервизното обслужване, цялата поддръжка са задължително задължение на компаниите за наемане на автомобили, което премахва отговорността от наемателя.
  • Възможност за получаване на различни допълнителни опции и предоставяне на услуги от собственика на автомобила. За да се привлекат нови клиенти, компаниите за рент а кар понякога предлагат безплатно получаване на навигация, столчета за превоз на малки деца и получаване на услуги като например на доставка на автомобила до посоченото от клиента място.
  • Минимални са изисквания към наемателя, ограничене има само за възрастта и шофьорския стаж на получателя на наемания автомобил. В повечето случаи се смята за достатъчно клиентът да е на възраст над 23 години. Също и да има като минимум две години шофьорски стаж. В някои страни условията за наемане на автомобил са дори по-леки.

Достъпна цена на притежание, особено при използване на различни бонуси и отстъпки. Както и при подписване на дългосрочен договор за наемане на автомобил. Дългосрочният наем Ви позволява да спестите до 50% от цената аа ежедневното му ползване. А в същото време ако използвате налични промоции. Тогава цената за наемане на кола от рент а кар компания допълнително се намалява.

 

Взимането на коли под наем е лесно. Възползвайте се от услугите на Ван-Ал ООД – фирма за автомобили под наем.

Коментарите са изключени.