Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
22/07/2024

Какви са ефектите при приемането на Трибестан

приемането на Трибестан

Какви са ефектите при приемането на Трибестан?

Сполучливата формула на Трибестан

Tribestan® беше пуснат на пазара през 1970 г. и в продължение на много години се използва от професионални спортисти в Европа за повишаване на физическото представяне и подобряване на физиката. Първоначално лекарството се предлага само в България, но от 1985 г. започва да се изнася и в други страни.

Разработена е патентована технология за извличане на протраграцилин и протодиосцин. Тези два фитохимикала са активните съединения в българския Tribulus, които определят неговото мощно действие. През годините много компании са се опитвали да имитират формулата на Tribestan. Въпреки това, за разлика от Tribestan, те използват индийските и китайските сортове Tribulus, които не могат да повишат нивата на T. Чрез добавяне на малки количества екстракт от български Tribulus, те са успели нечестно да рекламират продуктите си като повишаващи тестостерона и по този начин да подведат потребителите.

Tribestan®, от друга страна, използва чисто български Tribulus в процеса на производство на тяхната добавка.

Ефекти от приема на Трибестан

  • Повишено производство на тестостерон

Клиничните и лабораторни изследвания показват, че Трибестан може да поддържа и повишава нивата на Т след тренировка или претрениране.

  • Решава сексуални проблеми

Приемът на Tribestan® може да подобри сексуалното преживяване на мъже и жени с ниско либидо. Той също така повишава възбудата, интензивността на оргазма, сексуалния комфорт, либидото и смазването.

  • Лекува еректилна дисфункция (ЕД)

Както е определено от Дейвид Кийфър, доктор по медицина, клиничен асистент в Университета на Аризона, българският Tribulus може да подобри ЕД и сексуалното удовлетворение при мъжете.

  • Подобрява атлетичното представяне

Приемането на Tribestan® през устата подобрява производителността при упражнения и състава на тялото на спортистите.

  • Помага при атопичен дерматит (екзема)

Приемането на таблетки Tribulus, заедно с други билкови продукти като хамамелис, може да лекува състоянието и да намали симптомите му.

  • Увеличена простата

В проучване на мъже с уголемена простата са дадени добавки от листа от къри и Tribulus с високо съдържание на протодиосцин. След 12 седмици размерът на тяхната простата намаля.

Страничните ефекти при мъжете са нечести. Като цяло продуктът е безопасен за повечето хора, но има някои доказателства, че може да причини тежко менструално кървене при жените. В резултат на това трябва да се пази и от бременни жени.

Като цяло Tribestan® е тестван за странични ефекти в лабораторни изследвания, продължили до 3 месеца. В редки случаи участниците съобщават за възбуда, леки мускулни крампи и леки проблеми със съня.

Коментарите са изключени.