Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
23/05/2024

Защо имате нужда от застраховка?

нужда от застраховка?

Защо имате нужда от застраховка?

Застраховането е начин за управление на рисковете. Когато купувате застраховка, вие прехвърляте цената на потенциална загуба на застрахователната компания в замяна на такса, известна като премия. Застрахователните компании инвестират средствата сигурно, така че да могат да растат и да изплащат, когато има иск.

Застраховката ви помага в следните случаи:

  • Притежавайте дом, защото ипотечните кредитори трябва да знаят, че вашият дом е защитен. Той ви покрива за ремонти и замяна на всякакви щети, които са обхванати от вашата полица. Осигурява защита срещу кражба, щети от опасности като пожар и вода и финансова отговорност, която може да възникне в резултат на случайно нараняване на посетител или гост във вашия имот.
  • Карате превозни средства, защото малко хора биха могли да си позволят ремонтите, разходите за здравеопазване и съдебните разходи, свързани със сблъсъци и наранявания без покритие. Автомобилната застраховка ГО също е законово изискване.
  • Поддържате текущия си стандарт на живот, ако станете инвалид или имате критично заболяване. Покрива ежедневните ви разходи и по-големи разходи като вашата ипотека, докато вие се фокусирате върху здравето и възстановяването си.
  • Покрийте разходите за здравеопазване като лекарства, отпускани с рецепта, стоматологични грижи, грижи за зрението и други свързани със здравето артикули.
  • Осигурете семейството си в случай на смърт. Има опции за животозастраховане за краткосрочни и дългосрочни нужди, които защитават дома на вашето семейство, ипотеката, начина на живот и разходите за образование след средно образование за деца.
  • Управлявайте малък бизнес или семейна ферма, като управлявате рисковете от собствеността. Получете покритие на собственика, бизнеса и служителите и осигурете групови предимства и пенсионни планове за служителите.
  • Вземете ваканции, без да се притеснявате за анулирани полети или спешни медицински разходи в чужбина.
  • Отделете време, за да прегледате вашите политики и финансови съветници, за да отговорите на вашите въпроси или да получите съвет. Малко знания могат да направят голяма разлика, когато става въпрос за закупуване на правилната застраховка, за да защитите това, което е най-важно за вас и вашето семейство.

Имате нужда от застраховка вижте тук

Коментарите са изключени.