Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
22/07/2024

Доброто кръвообращение е жизненоважно за здравето

Доброто кръвообращение е жизненоважно за здравето

Доброто кръвообращение е жизненоважно за здравето

Кръвта е нашето съкровище. Тя пренася кислород и ценни хранителни вещества в тялото. Именно заради това трябва да се погрижим за доброто кръвообращение.

От друга страна обаче проблемите с кръвния поток могат да причинят много проблеми на човек: да причинят мускулни спазми, изтръпване на крайниците, необичайно стесняване на артериите, да провокират диабет и затлъстяване.

Съществува и вероятност,  възможност за образуване на кръвни съсиреци.

НатАспин е много добра хранителна добавка в полза за Вашето здраве, правилно кръвообращение и защита от образуване на кръвни съсиреци.

Здравословното хранене е от изключителна важност. Ето и списък с избрани няколко хран за Вас, които да включите в диетата си, за да имате здравословно добро кръвообращение.

Акай плодовете – Те съдържат фитостерин, който разширява кръвоносните съдове, съответно подобрява кръвообращението.

Правилната диета, натАспин капсули, движението, както и умерена физическа спортна активност, ще подобрят Вашето кръвообращението, а оттам и цялостното здравословно състояние.

 

Чували ли сте за хранителната добавка НатАспин?

НатАспин съдържа в себе си ензим- натокиназа. Този ензим притежава много положителен ефект върху кръвообращението и върху правилната коагулацията на кръвта. Благодарение на него се случва намаляване на вероятността от образуване на кръвни съсиреци и тромби.

Тайната на доброто здраве на японците се крие не само в националната им храна, но и в зеления чай. На ден пият около 700 мл от напитката. Чаят е богат на антиоксиданти, които подпомагат здравето и подобряват кръвообращението. По-специално, зеленият чай помага за подобряване на функционирането на ендотелните клетки, което предотвратява съдовото стареене и запушването на артериите. Препоръчително е да се консумират 2 чаши зелен чай на ден.

Билки и подправки и защо са полезни за добро кръвообращение

Някои от най-често консумираните подправки, като черен пипер и червен пипер, са чудесни за подобряване на кръвообращението. Те определено и постоянно работят за повишава здравината на капилярите и артериите. Те могат да бъдат прибавяни към всякакви ястия, ако няма директни противопоказания за редица заболявания.

Да зпоменем и за растението Гинко Билоба. То е популярносъс способността си да подобрява паметта. Обаче то има и положителен ефект върху кръвообращението точно посредством укрепване на кръвоносните съдове.

Можете да го употребявате и като чай и като хранителни добавки ежедневно.

Още подправки, които да употребявате и които ще помогнат за подобряване на кръвообращението, са чесънът и джинджифилът.

Изберете, каквото е добро за Вас към приема на НатАспин, за да подобрите Вашето кръвообращение, да укрепите кръвоносните си съдове.

 

 

Коментарите са изключени.