Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
25/06/2024

Даваме шанс на детето си да изживее пътуване, изучавайки чужд език в езикова школа в чужбина

руски език

Езикова школа с изучаване на руски език. Сега светът дава възможност да можете да пътувате по света, без да знаете друг език освен Вашия собствен. Но това не е пътят, който избира един всестранно развит и културен човек. Освен това може да възникне нестандартна ситуация в чужбина, когато единствено владеенето на английски език може да бъде истинско справяне със ситуацията.

Пътувайки с родителите си, виждайки и чувайки, осъзнавайки случващото се, детето ще бъде ясно убедено, че познаването на езика ще му позволи да се чувства свободно във всяка страна. То само ще поиска да изкара лятната си ваканция в чужбина, в добра езикова школа. Езикът, който ще усвои в езиковата школа в чужбина ще донесе много свобода.

Тук са възможностите за изучаване на руски език:

  • Семейството прави спокойно самостоятелно поръчки в ресторанти;
  • разбира маршрутите за пътуване;
  • може да обясни и помоли за помощ;
  • лесно взимане на такси и обществен транспорт;
  • безценно е общуването с местното население.

Лятната езикова школа ще донесе приятели по целия свят.

Лятната езикова школа е брилянтна възможност да срещнете нови хора и да създадете глобални приятелства. Такива връзки, благодарение на съвременните средства за комуникация, могат да бъдат запазени от детството и да донесат не само удоволствие, но и полза в бъдеще. Приятелите по света са нови възможности за пътуване, а след това и реален шанс за намиране на работа в чужбина. И всичко това е благодарение на ученето ни през летните ваканции в езикови школи в чужбина.

Значението на владеенето на чужд език за личностното развитие

Човек, който говори един или повече чужди езици, е пропит с манталитета и културата на други националности. И този процес започва в лятната езикова школа. Една хармонично развита личност, способна да разбере и приеме спецификата на други култури, няма да инициира между културни конфликти и недоразумения – тя е над това.

Коментарите са изключени.