Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
16/04/2024

Градински сглобяеми къщички от мини дървен материал

Градински сглобяеми къщички

Градински сглобяеми къщички от мини дървен материал. Градинските сглобяеми  къщички, изработени от дървен материал, се сглобяват от комплекти, подготвени във фабриката. Това ви позволява значително да намалите времето за монтаж на конструкцията. Производството на комплект панели за бъдеща къща се предшества от етап на проектиране, по време на който специалистите на компанията вземат предвид всички характеристики на района и избират оптималното решение за проблема, изразен от клиента. Профилираната дъска, от която се изработват дървени градински къщи, е предварително изсушена. Това свежда до минимум такова нежелано явление като свиване на сградата по време на работа.

Преди да направите поръчка на Вашата сглобяема къща, важно е да вземете решение за това кой ще бъде изпълнителя. Всички съвременни компании предоставят снимки на мостри за градинска къща, но наличието на цветни снимки не винаги показва професионализма на художника. Много по-важно е да се оцени опитът на специализирания пазар, наличието на собствена производствена база и екип от опитни майстори. Компанията Cozy Dacha има удоволствието да произведе градинска къща евтино до ключ, да я достави до обекта на клиента и да извърши монтажа в рекордно кратко време. Дългогодишният опит позволява на нашите специалисти да вземат предвид всички характеристики на територията, на която ще бъде инсталирана конструкцията, и да извършат всички необходими операции в строго съответствие със съществуващата технология и с най-високо качество.

Можете да закупите мини селска къща до ключ за използване като лятна кухня или къща за гости. Материалът за изграждане е дървен материал или профилирана дъска. Вътре има всичко необходимо – кухня, баня, място за спане, система за съхранение. От нас можете да закупите мини къщи, построени по рамкова или рамково-панелна технология с веранди, тераси и навеси.

Плюсове на градински сглобяеми къщички:

  • Функционалност. Всеки сантиметър свободно пространство се използва добре.
  • Наличност. Дори младо семейство може да си купи такава дача. Впоследствие можете да направите пристройка към него или да изградите втори етаж.
  • Икономичен. Малката площ не изисква големи количества електроенергия за осветление и отопление.

Минуси на сглобяемите къщички:

  • Малката площ не позволява голяма компания да се събере в къщата.
  • Тънките стени изискват задължителна изолация или инсталиране на конвектори вътре за отопление.

Градински сглобяеми къщички потърсете тук

Коментарите са изключени.