Dyson Vassilias
hello@websi-bg.com
Варна, България
25/06/2024

В какви дози е безопасно да се приема Нандролон деканоат

Нандролон деканоат

Как да използвате нандролон деканоат

Интересен въпрос е: Как можем правилно да използваме такава фармакологична подкрепа като нандролон деканоат? И тук има случай, в който много зависи от генетичните различия. Ако спортистът няма повишена чувствителност към прогестерон, тогава този анабол ще бъде идеален за него. Е, ако има, тогава страничните ефекти са просто неизбежни.

Така че, ако няма противопоказания, тогава не се колебайте да използвате този анабол. Заслужава да се отбележи, че DECA Durabolin е вещество с продължително действие. Мускулната маса започва да расте постепенно, без скокове. Именно поради този фактор цикълът на нандролон ще бъде много по-дълъг в сравнение с други анаболи. Важно е да обърнете внимание на това, което току-що споменахме. Печалбите са постепенни, но непрекъснати с този стероид. Говорихме за други стероиди, при които резултатите или печалбите са бързи. Не се обезсърчавайте, когато изпълнявате цикъл на дека, когато печалбите се виждат с мигването на окото. Бъди търпелив.

Каква е минималнат доза нандролон деканоат за желан ефект

Що се отнася до минималната ефективна доза, тя е 200 mg на седмица. Някои ще ви кажат, че това е изключително ниско. И може да е ниска доза (за тях). Не можете да изберете дозата си според това, което прави някой друг. Пробата и грешката са единственият верен начин да разберете какво работи за вас и какво тялото може да понесе. Имайте предвид това, моля! Но за начинаещи винаги е безопасно и разумно да започнат с ниска доза (като 200 mg на седмица). И ако все още се комбинира с други анаболи, ефектът ще бъде просто невероятен. Без никакви страхове можете да увеличите дозата от 200 мг на 1 грам на седмица. Но дозата вече е по-висока от един грам, може да се използва само от професионални спортисти, които имат свои специфични задачи и опит.

Що се отнася до честотата на инжекциите, тя е веднъж седмично (минимум), но два пъти седмично е много по-добре, като общата доза се раздели равномерно и се прави в понеделник и четвъртък ИЛИ вторник и петък. Професионалистите дори ще посъветват начинаещите или тези, които не са толкова запознати с употребата на стероиди, да разделят седмичната доза и да правят инжекции по-често, за да поддържат стабилно ниво на анабол в кръвта.

В допълнение към увеличаването на мускулната сила и силовите показатели за представителите на спортните дисциплини, DECA Durabolin ще укрепи връзките и ставите. Но що се отнася до активните спортисти, които планират да преминат тест за наркотици, ние не препоръчваме този анабол. Най-добре е да използвате това лекарство извън сезона. По този начин можете да постигнете професионални височини и да премахнете възможността от нараняване, при което връзките и ставите са засегнати предимно.

И все пак..

Този класически анабол не се препоръчва за мъже или жени под 21 години. Напротив, ще попаднете на хора на 16 или 17 години, които използват анаболи. Бъдете внимателни и се уверете, че главата ви е изправена и сте достатъчно зрели, за да знаете в какво се забърквате. Употребата на анаболни стероиди е промяна в начина на живот, а НЕ фаза, през която човек преминава с очакванията да има това перфектно тяло за цял живот, без да полага усилия за това.

Повече за това как да използваме Нандролон деканоат вижте на anabol.bg

Коментарите са изключени.